Geplaatst op

Een kosmische blauwdruk, waarom?

De geboorte van ieder nieuw leven is bijzonder, zelfs magisch te noemen. Ouders verwelkomen dit nieuwe leven – de geboorte van hun samensmelting, vaak met alle liefde die ze in zich hebben. Regelmatig al tijdens de zwangerschap ontstaat er nieuwsgierigheid naar welke eigenschap hun kindje van hen gaat meekrijgen. Na de geboorte ontstaat er soms zelfs strijd in families. Strijd om de claim van eigenschappen van het nieuwe leven. Er wordt veel te vaak compleet voorbijgegaan aan het feit dat zo’n kindje stoffelijk gezien de helft van zijn beider ouders is, maar geestelijk gezien is dat helemaal geen garantie.

Al eeuwen geleden wist men dat de stand van de planeten, op het moment van de geboorte bepalend is bij met welke geest het kind bezield wordt. De 7 Goden, alwaar de planeten naar vernoemd zijn, geven hun karaktereigenschappen mee als gift aan het nieuwe leven op aarde. Hun stand en bijbehorende aard bepalen dus welke bezieling dat nieuwe leven meekrijgt. De 7 Goden die bij de 7 planeten horen, die hun karaktergift meegeven zijn: Zon, Maan, Mercurius, Venus, Mars, Jupiter en Saturnus.

Gezien de soms best wel hoge verwachtingen van nieuwe ouders en de onwetendheid van de echte aard van hun kindje, gaan ze onvermijdelijk en uit goedbedoelde liefde hun eigenschappen projecteren op hun kindje. Gaandeweg de ontwikkeling van een kind, die mogelijk van aard compleet anders is dan de projecties die zijn ouders zien, komt het dan onvermijdelijk in opstand. Of erger nog, het berust zich om de ouders te pleasen.

Die opstand is vaak energetisch, zonder nog met woorden uit te kunnen leggen waarom het wringt. Puberteit hebben we geleerd om dat te noemen, inmiddels kennen we de baby-peuter-kleuter, kinder- en tienerpuberteit. Het wringt nogal zo lijkt het tenminste.

Ik ben de kosmische blauwdrukken gaan maken omdat ik sterk geloof dat het veel makkelijker is om sterke kinderen “te bouwen’ dan gebroken volwassenen ‘te repareren’. Als je als ouders al tijdens de babytijd kennis hebt over de karaktereigenschappen die jouw kindje mee heeft gekregen via de stand van de planeten ten tijde van de geboorte, dan leer je op zeker ‘meeflowen’ met de aard van je kindje. Waardoor je wringing en zelfs strijd of discussie in de familie kunt voorkomen. Omdat het in het belang van je kindje is en in de babyfase bijna iedere ouder, en betrokken familie toch boven alles het beste voor het kindje wil.

De kosmische blauwdruk is een combinatie van 3 keer 3 (geluksgetal 9) belangrijke getallen, gebaseerd op de geboortedatum en geboortenaam zonder doopnamen.

De Goddelijke Geometrie via Nine Star Ki vertelt iets over de energie van je karakter, de energie bij je wijze van communiceren en de energie bij de sleutel naar je geluk.

De Goddelijke driehoek van Pythagoras vertelt onder welke vibratiegetallen en bijbehorende karakterinvloeden je de drie belangrijkste fasen van je leven doorgaat. Je jeugdfase die van 0-27 is, de krachtfase die van 27-54 is en je wijsheidfase die van 54-81 is.

Je Levenslesgetal (geboortegetal), je zielgetal (klinkers) en persoonlijkheidsgetal (medeklinkers) vertellen iets over de omstandigheden in je leven, jouw doel op aarde en de behoeften die jouw meegekregen aard heeft.

Ten slotte vertelt het levenslotgetal (ziel+ persoonlijkheid) je welke uitdagingen je op jouw reis kunt verwachten.

Ik geloof er heilig in dat het hebben van zo’n kosmische blauwdruk de mensen steun kan bieden en echt ook handvatten kan bieden voor jonge ouders en hun uitdagingen bij het koesteren van de eigenheid van hun kindje.

Wil je een voorbeeld zien van een kosmische blauwdruk klik dan hier