Personalbuilding

Personalbuilding

Veel mensen gaan in hun leven een fase door waarin ze tegen zichzelf aanlopen. Of het door spanningen op werk, in relatie of vriendenkring komt, we lopen allemaal ergens tegen die spanning aan. De grootste groep ondergaat dit vanaf hun 30e ongeveer. Maar mensen zijn maatwerk het is dus niet leeftijdgebonden, het ontstaat door (een combinatie van) omgevingsfactoren. Ik heb veel mensen deze fase zien doormaken en ik heb ook gezien hoe ze dit dan proberen te managen. Volgens regels en voorschriften, zoals het in theorie zou moeten werken. Voor iemand ongetwijfeld. Tegen jezelf aanlopen is bijna onvermijdelijk en wat je ermee doet maakt verschil voor de kwaliteit van jouw leven.

Probeer je via een aangeleerd trucje het buiten jezelf oplossen dan blijf je tegen jezelf aanlopen. Door hoe mijn leven gelopen is en door wat ik ermee heb gedaan ben ik in staat om je precies het verschil te leren tussen coaching en personalbuilding. Ik leer je geen trucje maar help je om jouw eigen trucje te vinden en zo te integreren dat het bewustzijn wordt. 

Heb je interesse in een samenwerking of wil je even van gedachten wisselen over wat ik kan betekenen, mail me dan bespreken we de mogelijkheden.